Extenso Skincare


Essentials: 

Essentials is een fijne basislijn die geschikt is voor de verzorging van ieder huidtype. Door de milde samenstelling zijn de producten ook geschikt voor de jonge, gevoelige en snel geïrriteerde huid. De producten zijn hydraterend en beschermend. Essentials bevatten alle must-haves voor jouw dagelijks skincare routine.


Anti-ageing:

De Ani-ageing lijn gaat de tekenen van huidveroudering tegen en mag gebruikt worden vanaf 25 jaar en ouder. De producten bevatten actieve werkstoffen zoals vitamine C, algenextracten en niacinamide. Ze voeden de huid intensief en vertragen het verouderingsproces. Tevens bevat deze lijn gespecialiseerdere producten zoals ampullen, serums en oogpads. 


Clear Skin:

De Clear Skin lijn is speciaal ontwikkeld voor de vette, onzuivere en acne huid. Tijdens de behandeling wordt de huid intensief gereinigd en worden onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes of gerstekorrels verwijdert. De producten zijn kalmerend, zuiverend en beschermend. Ingrediënten zoals witte thee en tea tree bevorderen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.