Over mij


Mijn naam is June Wisse en ik ben 23 jaar oud. Ik heb een passie voor voor gezondheid en uiterlijke verzorging. Daarnaast hou ik van reizen en nieuwe kennis opdoen. 

Sinds 2017 werk ik als allround schoonheidsspecialiste in mijn salon aan huis. Bij mij staat ontspanning en persoonlijke aandacht centraal. Ik heb gekozen voor het merk Extenso Skincare, omdat deze producten  natuurlijke werkstoffen bevatten. Daarnaast bevatten ze geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen of parabenen, wat ik erg belangrijk vind.

In 2019 heb ik mijn Medische Basis Kennis+ (met extra vakken biochemie/neurologie) aan het ICM in Amsterdam afgerond. In 2023 ben ik hier afgestudeerd als Mesoloog.

Mesologie is een complementaire geneeswijze. Het verbindt de wetenschappelijke medische kennis (anatomie, fysiologie, pathologie) met de kennis van de traditionele geneeswijzen (Chinese geneeskunde, Ayurveda, orthomoleculair, fytotherapie, homeopathie). De Mesoloog gaat altijd op zoek naar de oorzaken van uw klachten en biedt een individuele benadering. 

Bekijk hier de mesologie