Derma Improver


De Derma Improver is een huidverbeterende tool die wordt toegepast in de anti-ageing behandelingen. Dit apparaat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, lift de huid en verbeterd de opname van de actieve werkstoffen uit het vitamine C ampul. 

  • Ionisatie: door ionisatie wordt het vitamine C ampul dieper in de huid gesluisd. Hierdoor wordt het ampul effectiever opgenomen. Vitamine C bevat een hoge dosis krachtige antioxidanten die vrije radicalen tegengaan, de aanmaak van collageen stimuleren en de huid verstevigen en elastisch houden. 
  • Vibratie: de lichte vibraties geven microtrillingen tegen de celwand, spieren en zenuwuiteinden. Dit geeft een liftend en verstevigend effect op de gezichtscontouren en helpt vochtophopingen af te voeren. 
  • Warmte: door de huid te verwarmen wordt de doorbloeding en de celvernieuwing gestimuleerd. Dit bevordert de zuurstofopname en ontspant de huid. Lipiden (vetten) worden verzacht, waardoor het opnamevermogen wordt verhoogt en talgophopingen makkelijker kunnen worden verwijderd. 
  • Koude: bij een zeer gevoelige/ge├»rriteerde huid kan koudetherapie worden toegepast. Door de huid te koelen worden haarvaatjes vernauwd en de rode, geprikkelde huid gekalmeerd. Het vermindert zwellingen en vochtophopingen en geeft een licht verdovend effect.

Niet geschikt bij: couperose, tele's, rosacea, acne, wondjes en huidziekten.