Winkel

Producten kunnen worden gekocht tijdens de behandeling of je kan een berichtje sturen met de dag/tijd dat je ze op wilt halen en dan zorg ik dat ze klaar staan. 


Soft Cleansing Milk €25,00

Reiniging: alle huidtypen

Deze zachte reinigingsmelk is door haar milde samenstelling geschikt voor ieder huidtype. 

Revitalising Cleansing Cream €33,90

Reiniging: anti-ageing

Een reiniging op basis van niacinamide, vitamine C en algenextracten. 

Impurity Cleansing Mousse €24,60

Reiniging: acne

Lost onzuiverheden op en verwijdert op vet en vuil. Natuurlijke ingrediënten als witte thee en tea tree bevorderen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. 

Intense Soft Lotion €23,90

Lotionalle huidtypen

Neutraliseert de pH-waarde van de huid na het reinigen. Ook verwijdert het eventuele restjes reiniging die zijn achtergebleven bij de haargrens, neusplooien of kaaklijn en zorgt het voor extra hydratatie.

Revitalising Lotion €31,90

Lotion: anti-ageing

Deze rijke lotion is speciaal voor de rijpe huid. Ingrediënten als niacinamide, vitamine c en algenextracten bevorderen de celstofwisseling, houden de huid elastisch en vertragen de eerste tekenen van het ouder worden. 

Intense Skin Moisture €26,50

Crème: alle huidtypes

Houdt de vochtbalans op peil houden en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. (SPF 6). 

Rich Revitaliser €32,90

Crème: anti-ageing

Ondersteunt de vochtbalans en vertraagt de gevolgen van het ouder worden. Rich Revitaliser laat de huid er jong en vitaal uitzien. (SPF 6).

Ultra Rich Revitaliser €43,00 

Crème: anti-ageing (nacht)

Deze rijke crème is de oplossing voor de veeleisende, rijpere huid. De celstofwisseling wordt bevorderd en de huid gevoed. Houdt de huid fris en jeugdig. 

(SPF 6). 

Purifying Cream €29,50

Crème: acne huid

Zuivert de huid, brengt de talgproductie in balans en houdt het vochtgehalte op peil. De lichte formule wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vet aan. (SPF 6). 

Skin Recover Shield SPF25 €31,90

Crème: voor de zomer, alle huidtypes

Hoogwaardige werkstoffen als witte thee en aloë vera werken antioxidant, beschermen de huid tegen UV-straling en zorgen voor een goede vochtbalans. (SPF 25)

Eye Repair Complex

€25,90

Oogcrème

Geeft de vermoeide oogomtrek weer een frisse uitstraling en gaat tekenen van veroudering tegen. Goed in te zetten bij lijntjes en kraaienpootjes.  

Hyaluronic Serum €28,90

 Serum: alle huidtypen

Dit serum op basis van hyaluronzuur is de ultieme dorstlesser voor ieder huid. Kan dagelijks aangebracht worden onder de crème. 

Nourishing Elixer €37,90

 Serum: anti-ageing 

Dit anti-huidverouderingsserum met hoogwaardige matrixyl complex en niacinamide helpt rimpelvorming op te vertragen en geeft de huid volume en elasticiteit. Houdt de huid jong en strak en geeft een stralende, jeugdige teint. Dagelijks aan te brengen onder de crème.


Sun Cover SPF 50 €27,90

Zonbescherming

Beschermt de huid tegen UVA en UVB-stralen en helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Een krachtige mix van actieve werkstoffen en antioxidanten voeden, beschermen en hydrateren de huid. Wordt snel door de huid opgenomen, laat geen witte waas achter en is ocean friendly en reef safe.

After Sun Care €23,90

After sun

Kalmeert en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid na blootstelling aan de zon. Krachtige werkstoffen en een mix van antioxidanten voeden en hydrateren de huid. De aan de zon blootgestelde huid wordt op natuurlijke wijze beschermd tegen uitdroging en vroegtijdige huidveroudering.