Wellness behandelingen


Bindweefselmassage gezicht:

Kan jou huid wel wat versteviging gebruiken? Een bindweefselmassage stimuleert de huid tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen is een lichaamseigen stof die zorgt voor de stevigheid van de huid. Elastine zorgt voor de elasticiteit en soepelheid van de huid. Vanaf het 25e levensjaar maakt het lichaam van nature minder collageen en elastine aan. Een bindweefsel massage is een effectieve manier om dit proces weer op gang te krijgen. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en voedingstoffen worden opgenomen. De bindweefselmassage is een diepe stimulerende massage, maar voelt niet pijnlijk. 

Ontspannigsmassage:

Je hebt hard gewerkt en veel verplichtingen gehad afgelopen tijd. Nu even 'Me time'. Even niets aan je hoofd, geen werk, geen verplichtingen, niets. Een ontspanningsmassage verlicht op effectieve manier spierstijfheid en overbelasting, waardoor pijn vermindert. De stimulatie geeft endorfines, serotonine en dopamine vrij, positieve hormonen die stress verminderen en ontspanning vergroten. Ook zorgt de behandeling voor diepe slaap en kwaliteitsrust, die het energieniveau naar een hoger niveau tillen. Er is keuze uit een rugmassage, beenmassage en gezichtsmassage. Het combineren van deze onderdelen is ook mogelijk om zo zelf je eigen ontspanningsmoment samen te stellen. 

Cuppingmassage:

Last van pijnlijke spieren of knopen? Dan is cupping de oplossing. Cupping is van herkomst een oude Chinese behandelwijze waarbij cups vacuĆ¼m trekken op het lichaam. Tijdens de behandeling worden er silicone cups op de rug geplaatst en hiermee wordt een massage uitgevoerd. De cups zijn zeer huidvriendelijk en door het blijven bewegen van de cups zullen ze geen blauwe plekken of bloeduitstortingen achterlaten. Met een cuppingmassage kunnen verklevingen en spierknopen worden losgemaakt. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het zuurstofrijke bloed krijgt de kans om gestagneerde spieren te bereiken. Cupping voelt wat intensiever aan dan een ontspanningsmassage, met als resultaat dat de spieren goed los worden gemaakt. De intensiteit is in overeenstemming aan te passen.  

Wellness behandeling:

De huid laten verzorgen en ondertussen genieten van een massage, dat is de wellness behandeling! Tijdens deze behandeling onderga je een reiniging met een zacht, schuimende gel. Vervolgens wordt er een scrub aangebracht om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Dit zorgt voor een egaal resultaat en voor een betere opname van de werkstoffen van de fango pakking die hierna wordt aangebracht. Fango is afkomstig uit lava (vulkanisch modder) en bevat vele mineralen. Het werkt sterk reinigend en stimuleert de celstofwisseling en de doorbloeding. Fango is in de medische wereld al eeuwenoud en werd gebruikt bij reumatische klachten, jicht, pijnlijke gewrichten en chronische ontstekingen. Dit komt omdat Fango heel goed warmte kan vasthouden. Na de pakking kom je vervolgens heerlijk tot rust met een ontspanningsmassage.